Загортаю м’ясо в листок капусти і заливаю соусом. Сім’я у захваті від такої смакоти!

Загортаю м'ясо в листок капусти і заливаю соусом. Сім'я у захваті від такої смакоти!
Загортаю м'ясо в листок капусти і заливаю соусом. Сім'я у захваті від такої смакоти!

Інгредієнти:

  • пекінська капуста
  • м’ясо – 4-5 шматочків
  • помідори 3-4 шт. (або томатний соус)
  • сметана – 150 мл
  • борошно – 1 ст.л.
  • цибуля – 1 шт.
  • морква – 1 шт.
  • кріп, сіль, чорний перець

Процес приготування:

  1. Обсмажуємо цибулю (порізану соломкою) і моркву. Це частина начинки і щоб було не тільки смачно, але і красиво, краще обсмажувати окремо.
  2. М’ясо добре відбиваємо, виходять довгі відбивні. Солимо і перчимо з двох сторін, і для зручності розрізаємо навпіл.
  3. Пекінську капусту розбираємо на листя (за кількістю підготовлених відбивних). І хвилин на п’ять заливаємо окропом, нехай листя стануть ще м’якше. Можна використовувати і білокачанну капусту, тільки товсті прожилки необхідно вирізати.
  4. Формуємо рулетики. Лист капусти, зверху відбите м’ясо і на край викладаємо обсмажену цибулю і моркву.
  5. Отримані рулетики викладаємо в каструлю, заливаємо склянкою гарячої води і зверху розкладаємо порізані помідори (у мене заморожені, з літніх заготовок). Або змащуємо томатним соусом. Готуємо під кришкою хвилин 30.
  6. Для соусу змішати сметану, борошно і зелень кропу. Виливаємо в каструлю, даємо покипіти ще хвилин 10.
  7. Дуже смачно і красиво все вийшло! Смакуйте із задоволенням!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!