
Інгредієнти:
- філе будь-якої риби – 300 г;
- цибуля – 1 шт.;
- сир – 50 г;
- сметана – 150 г;
- яйце – 1 шт.;
- зелень;
- помідори – 2 шт.;
- лаваш.
Процес приготування:
- Рибу промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порційні шматочки.
- Додаємо сіль та перець, спеції на смак.
- Цибулю ріжемо тонкими кільцями, помідори – кружальцями.
- Зелень дрібно ріжемо, змішуємо зі сметаною, яйцем і тертим сиром. Солимо і перчимо до смаку.
- Лаваш ріжемо на прямокутники.
- На кожен викладаємо цибулю, помідори, зверху рибу і поливаємо соусом.
- Загортаємо лаваш конвертом.
- Викладаємо конвертики в форму для запікання і змащуємо сметанним соусом.
- Запікаємо страву 30 – 35 хвилин при 180 градусах.