Загортаю рибу в лаваш і запікаю в духовці! Всі гості просили добавку, ділюся рецептом

Інгредієнти:

  • філе будь-якої риби – 300 г;
  • цибуля – 1 шт.;
  • сир – 50 г;
  • сметана – 150 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • зелень;
  • помідори – 2 шт.;
  • лаваш.

Процес приготування:

  1. Рибу промиваємо і просушуємо паперовими рушниками, ріжемо на порційні шматочки.
  2. Додаємо сіль та перець, спеції на смак.
  3. Цибулю ріжемо тонкими кільцями, помідори – кружальцями.
  4. Зелень дрібно ріжемо, змішуємо зі сметаною, яйцем і тертим сиром. Солимо і перчимо до смаку.
  5. Лаваш ріжемо на прямокутники.
  6. На кожен викладаємо цибулю, помідори, зверху рибу і поливаємо соусом.
  7. Загортаємо лаваш конвертом.
  8. Викладаємо конвертики в форму для запікання і змащуємо сметанним соусом.
  9. Запікаємо страву 30 – 35 хвилин при 180 градусах.
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!