
Ніжна і оригінальна закуска стане прикрасою будь-якого столу. Рецепт дуже простий і доступний. А якщо проявити фантазію і прикрасити верх закуски, вийде дуже цікавий тортик. Ситний, ніжний і пікантний шматочок такої ефектної закуски вас приємно здивує. Побалуйте своїх рідних!
Інгредієнти:
- шість коржів для торта («Коржі для Наполеона»);
- 500 г грибів (печериць);
- 3-4 відварених курячих яєць;
- 300 грам майонезу;
- 100 грам сиру;
- одна цибулина;
- відварене куряче філе — 3 штуки;
- свіжа зелень.
Наполеон-закуска. Покроковий рецепт
- Для приготування цієї закуски нам потрібно обсмажити цибулю з грибами до повної готовності.
- Попередньо відварене м’ясо нарізаємо невеликими шматочками.
- Яйця очищаємо від шкаралупи і натираємо на грубій тертці.
- Сир твердих сортів теж натираємо на тертці.
- Беремо один корж. Змащуємо його майонезом.
- Потім викладаємо ніжне куряче м’ясо. Накриваємо другим коржем.
- Його теж змащуємо майонезом. Викладаємо гриби, обсмажені з цибулею. Накриваємо третім коржем.
- Знову змащуємо майонезом і викладаємо терті яйця. Таким чином викладаємо всі коржі і формуємо закуску в формі торта.
- Верхній корж змащуємо майонезом і посипаємо сиром.
- У розігріту духовку ставимо пікантний тортик на 10 хвилин. Потрібно, щоб сир повністю розплавився. Можна скористатися мікрохвильовкою. Закуску в мікрохвильовку ставимо лише на п’ять хвилин.
- Ефектний тортик нарізаємо шматочками. Прикрашаємо зеленню, подаємо на стіл.
Автор рецепта — Жанна Тимошенко