Інгредієнти:
- баклажани – 2-3 шт.;
- цибуля – 2 шт.;
- яйця – 2 шт.;
- гриби сухі або грибний кубик – 1 ст.л;
- сіль, перець.
Процес приготування:
- Баклажани очищаємо від шкірки, ріжемо невеликими смужками.
- Збиваємо яйця вінчиком, солимо на (свій) смак.
- Виливаємо яєчну масу в баклажани і перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 2 години, періодично перемішуючи.
- Цибулю нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо до легкої золотистої на олії.
- Обсмажуємо баклажани невеликими порціями.
- Змішуємо баклажани і цибулю, солимо і перчимо до смаку, посипаємо подрібненими грибами або грибним кубиком. Обсмажуємо 1 – 2 хвилини.
Така закуска стане ще смачнішою, якщо ви при подачі присипте її подрібненою зеленню і часником!