Залийте баклажани яйцями і отримаєте чудову закуску! Рецепт, який у мене завжди питають

Інгредієнти:

  • баклажани – 2-3 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • яйця – 2 шт.;
  • гриби сухі або грибний кубик – 1 ст.л;
  • сіль, перець.

Процес приготування:

  1. Баклажани очищаємо від шкірки, ріжемо невеликими смужками.
  2. Збиваємо яйця вінчиком, солимо на (свій) смак.
  3. Виливаємо яєчну масу в баклажани і перемішуємо, накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на 2 години, періодично перемішуючи.
  4. Цибулю нарізаємо на невеликі шматочки і обсмажуємо до легкої золотистої на олії.
  5. Обсмажуємо баклажани невеликими порціями.
  6. Змішуємо баклажани і цибулю, солимо і перчимо до смаку, посипаємо подрібненими грибами або грибним кубиком. Обсмажуємо 1 – 2 хвилини.

Така закуска стане ще смачнішою, якщо ви при подачі присипте її подрібненою зеленню і часником!