Залишилось картопляне п’юре? Приготуйте ніжні картопляні зрази з ароматною грибною підливою!

Залишилось картопляне п'юре? Приготуйте ніжні картопляні зрази з ароматною грибною підливою!
Залишилось картопляне п'юре? Приготуйте ніжні картопляні зрази з ароматною грибною підливою!

Інгредієнти:

  • картопля, 6-8 шт.;
  • яйце, 1 шт.;
  • масло вершкове, 50 г;
  • борошно, 2 ст.л.;
  • сухарі панірувальні, 100 г.

Для приготування підливи візьміть :

  • гриби (печериці), 400 г;
  • лист лавровий, 2 шт;
  • суміш перців – за смаком;
  • цибуля, 2 шт.;
  • масло вершкове – 30 г;
  • сметана жирна, або вершки – 350 мл;
  • кріп – для подачі.

Процес приготування:

  1. Печериці або інші гриби ріжемо шматочками.
  2. Цибулю ріжемо великим кубиком, обсмажуємо на олії.
  3. Обсмажуємо гриби на сухій сковороді до тих пір, поки не випарується волога.
  4. Змішуємо цибулю з грибами і обсмажуємо. Солимо і перчимо, додаємо лавровий лист, спеції до смаку і вершкове масло, смажимо 3 хвилини.
  5. Вливаємо сметану, або вершки та тримаємо на вогні ще 2 хвилини.
  6. Картоплю відварюємо, додаємо яйце, масло та борошно. Вимішуємо. Формуємо пиріжки, паніруємо в сухарях та обсмажуємо на олії.
  7. Подаємо картопляні зрази з грибним соусом та посипаємо зеленню. Смакота!
Залишилось картопляне п'юре? Приготуйте ніжні картопляні зрази з ароматною грибною підливою!
Залишилось картопляне п’юре? Приготуйте ніжні картопляні зрази з ароматною грибною підливою!
error: Увага: Контент захищено від копіювання !!