Заливаю курку молоком і накриваю кришкою. Діти будуть просити готувати кожного дня!

Куряче м’ясо можна готувати різними способами. Я хочу запропонувати вам рецепт, який зробить будь-яку частину курки м’якою, соковитою і ніжною. Все готується просто і швидко, набір продуктів – самий простий і доступний.

Інгредієнти:

  • курячі гомілки, 1 кг;
  • молоко і вода по 200 мл;
  • яйця, 2 шт.;
  • борошно, 1 ст.л.;
  • сіль, перець, спеції.

Рецепт приготування:

  1. Гомілки добре промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Беремо глибоку сковороду. Викладаємо гомілки і заливаємо молоком і водою.
  3. Накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні 20-30 хвилин.
  4. Борошно змішати з сіллю, чорним і червоним перцем.
  5. Яйця перемішуємо вінчиком.
  6. Гомілки виймаємо з сковороди.
  7. Занурюємо м’ясо в яєчну масу, потім в борошно і обсмажуємо на розігрітій олії до рум’яності.