Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем — швидко, смачно і майже з нічого

Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем — швидко, смачно і майже з нічого

Інгредієнти:

  • 400 г борошна
  • 350 г кефіру
  • 100 г масла
  • 6 яєць
  • 0,5 ч. л. солі
  • зелень (зелена цибуля, кріп)
  • розпушувач тіста на кінчику ножа

Процес приготування:

  1. Зварити 4 яйця для начинки. Нарізати кубиками.
  2. Зелену цибулю (її повинно бути багато) промити, обсушити, дрібно порізати, посолити до свого смаку. Можна додати трохи чорного меленого перцю.
  3. Змішати в мисці нарізані яйця і зелену цибулю.
  4. Для тіста трохи підігріти кефір, не з холодильника. Всипати в нього сіль і дрібку цукру. Перемішати.
  5. Розтопити масло. Збити вінчиком 2 яйця.
  6. По черзі вливати в кефір розтоплене масло і збиті яйця.
  7. У борошно додати розпушувач, перемішати і висипати в рідку суміш. Добре вимісити до однорідності стану. Повинна вийти густа маса.
  8. Форму для випічки змастити маслом і присипати дно борошном або панірувальними сухарями.
  9. Вилити в форму більш ніж половину тіста.
  10. Акуратно викласти зверху начинку з цибулі і яєць.
  11. Зверху вилити решту тіста, обережно розподіливши його по всій поверхні пирога.
  12. Поставити пиріг в розігріту до 200 градусів духовку. Випікати близько 35 хвилин, до рум’яної скоринки.

Смачного!

Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем — швидко, смачно і майже з нічого

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!