
Для роботи беріть занурювальний блендер, вінчик не підходить і соус не виходить настільки густим, як планується. Спочатку блендер (близько 20 секунд) тримаємо внизу посудини і потім збиваємо всю масу.
Інгредієнти:
- молоко – 150 мл;
- олія рафінована – 300 мл;
- сік лимонний – 3 ст.л.
- сіль на (свій) смак;
- гірчиця – 1 ч. л.;
- цукор – 1 ч.л.
Процес приготування:
- Змішуємо молоко і олію, збиваємо занурювальним блендером (пам’ятаємо, що перші секунди тримаємо блендер внизу).
- Вливаємо та додаємо інші інгредієнти та перебиваємо масу ще половину хвилини.
- Готовий соус перекладаємо в чисту та суху скляну баночку.