Оригінальний та дуже смачний рецепт – риба по-французьки. Обов’язково буду готувати на новорічний стіл!
Пропонуємо два варіанти приготування. Ніжна рибка під апетитною сирною шапочкою. Спробуйте, Вам сподобається!
Продукти:
- 600-700 г філе будь-якої риби;
- цвітна капуста;
- 1 цибулина;
- 2 помідори;
- 4-6 ст. л. майонезу;
- 200 г сиру;
- перець чорний мелений;
- сіль.
Як готувати:
- Капусту цвітну ріжемо не невеликі шматки, солимо і перчимо.
- Викладаємо у жаростійку форму.
- Зверху – тертий сир.
- Викладаємо шматки риби, солимо і перчимо.
- Викладаємо кільця цибулі, шматочки помідорів.
- Змащуємо майонезом, посипаємо тертим сиром.
- Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.
Інший спосіб приготування:
- Капусту цвітну ріжемо на маленькі шматочки.
- Сир тремо на дрібній тертці.
- Викладаємо у жаростійку форму капусту, солимо, перчимо.
- Зверху – тертий сир.
- Викладаємо рибу, солимо і перчимо.
- На рибу – кільця цибулі, помідорів.
- Зверху – шар майонезу.
- Гарно посипаємо сиром.