Замість м`яса буду готувати на новорічний стіл. Ви теж полюбите цю страву!

Оригінальний та дуже смачний рецепт – риба по-французьки. Обов’язково буду готувати на новорічний стіл!

Пропонуємо два варіанти приготування. Ніжна рибка під апетитною сирною шапочкою. Спробуйте, Вам сподобається!

Продукти:

  • 600-700 г філе будь-якої риби;
  • цвітна капуста;
  • 1 цибулина;
  • 2 помідори;
  • 4-6 ст. л. майонезу;
  • 200 г сиру;
  • перець чорний мелений;
  • сіль.

Як готувати:

  1. Капусту цвітну ріжемо не невеликі шматки, солимо і перчимо.
  2. Викладаємо у жаростійку форму.
  3. Зверху – тертий сир.
  4. Викладаємо шматки риби, солимо і перчимо.
  5. Викладаємо кільця цибулі, шматочки помідорів.
  6. Змащуємо майонезом, посипаємо тертим сиром.
  7. Запікаємо 20-25 хвилин при температурі 180 градусів.

Інший спосіб приготування:

  1. Капусту цвітну ріжемо на маленькі шматочки.
  2. Сир тремо на дрібній тертці.
  3. Викладаємо у жаростійку форму капусту, солимо, перчимо.
  4. Зверху – тертий сир.
  5. Викладаємо рибу, солимо і перчимо.
  6. На рибу – кільця цибулі, помідорів.
  7. Зверху – шар майонезу.
  8. Гарно посипаємо сиром.