Замість м’яса: у сезон завжди готую відбивні з баклажанів. Спробуйте!

Замість м'яса: у сезон завжди готую відбивні з баклажанів. Спробуйте!
Замість м'яса: у сезон завжди готую відбивні з баклажанів. Спробуйте!

Як зробити баклажани на сковороді настільки смачними, що вони зможуть замінити м’ясні відбивні. До речі, на вигляд вони не сильно відрізняються.

Інгредієнти:

  • баклажан – 1 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • борошно – 80 г
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування відбивних з баклажанів:

  1. Очистіть баклажани від шкірки, наріжте їх тонкими скибочками і посоліть. Залиште на 10 хвилин, щоб вони пустили сік і позбулися гіркоти. Злийте сік.
  2. У мисці збийте яйця, посоліть та поперчіть за смаком.
  3. Відбийте баклажани під харчовою плівкою.
  4. Кожну скибочку баклажана спочатку обваляйте в борошні, потім в яйці. Обсмажте з двох сторін до золотистої скоринки.

    Замість м'яса: у сезон завжди готую відбивні з баклажанів. Спробуйте!
    Замість м’яса: у сезон завжди готую відбивні з баклажанів. Спробуйте!