Замість ПИРІЖКІВ. Вся СІМ’Я підсіла на ці коржі на СКОВОРОДІ

Готую такі коржі з різними начинками замість пиріжків, в цьому варіанті – мої улюблені!

Інгредієнти:

  • кефір – 300 мл
  • сіль – 1 ч.л.
  • сода – 1 ч.л.
  • борошно – 400-420 г
  • сир – 250 г
  • сир твердий – 100 г
  • сир моцарела – 250 г
  • цибуля – пучок

Процес приготування:

  1. У теплому кефірі розчиняємо сіль і соду, перемішуємо.
  2. Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
  3. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
  4. Сир змішуємо з тертою моцарелою і зеленою цибулею (можна ще додати кріп). Перемішуємо і солимо на (свій) смак, перчимо.
  5. Тісто ділимо на 5 частин і кожну розкочуємо в коржик.
  6. Викладаємо начинку. Формуємо коржик, защипуємо і розгортаємо качалкою.
  7. Викладаємо коржі на гарячу суху сковороду і обсмажуємо коржі з двох сторін.
  8. Змащуємо коржі вершковим маслом і складаємо на тарілку.