Готую такі коржі з різними начинками замість пиріжків, в цьому варіанті – мої улюблені!
Інгредієнти:
- кефір – 300 мл
- сіль – 1 ч.л.
- сода – 1 ч.л.
- борошно – 400-420 г
- сир – 250 г
- сир твердий – 100 г
- сир моцарела – 250 г
- цибуля – пучок
Процес приготування:
- У теплому кефірі розчиняємо сіль і соду, перемішуємо.
- Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
- Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
- Сир змішуємо з тертою моцарелою і зеленою цибулею (можна ще додати кріп). Перемішуємо і солимо на (свій) смак, перчимо.
- Тісто ділимо на 5 частин і кожну розкочуємо в коржик.
- Викладаємо начинку. Формуємо коржик, защипуємо і розгортаємо качалкою.
- Викладаємо коржі на гарячу суху сковороду і обсмажуємо коржі з двох сторін.
- Змащуємо коржі вершковим маслом і складаємо на тарілку.