Замість ПИРІЖКІВ. Вся СІМ’Я підсіла на ці коржі на СКОВОРОДІ

Замість ПИРІЖКІВ. Вся СІМ'Я підсіла на ці коржі на СКОВОРОДІ
Замість ПИРІЖКІВ. Вся СІМ'Я підсіла на ці коржі на СКОВОРОДІ

Готую такі коржі з різними начинками замість пиріжків, в цьому варіанті – мої улюблені!

Інгредієнти:

  • кефір – 300 мл
  • сіль – 1 ч.л.
  • сода – 1 ч.л.
  • борошно – 400-420 г
  • сир – 250 г
  • сир твердий – 100 г
  • сир моцарела – 250 г
  • цибуля – пучок

Процес приготування:

  1. У теплому кефірі розчиняємо сіль і соду, перемішуємо.
  2. Всипаємо просіяне борошно і вимішуємо тісто.
  3. Накриваємо тісто і залишаємо на 30 хвилин.
  4. Сир змішуємо з тертою моцарелою і зеленою цибулею (можна ще додати кріп). Перемішуємо і солимо на (свій) смак, перчимо.
  5. Тісто ділимо на 5 частин і кожну розкочуємо в коржик.
  6. Викладаємо начинку. Формуємо коржик, защипуємо і розгортаємо качалкою.
  7. Викладаємо коржі на гарячу суху сковороду і обсмажуємо коржі з двох сторін.
  8. Змащуємо коржі вершковим маслом і складаємо на тарілку.