
Страва – риба з овочами – дуже вишукана. Один раз спробувавши, станете фанатом назавжди. До речі, не обов’язково використовувати форель, оберіть вашу улюблену рибу. А такі прості додавання соєвого соусу та гірчиці до овочів, зроблять їх настільки довершеними👌🏽!
Інгредієнти:
- Форель — 1 шт
- Печериці — 300 г
- Перець червоний — 1 шт
- Цибуля порей — 1 шт
- Діжонська гірчиця — 1 ч.л
- Соєвий соус — 1 ст.л
- Оливкова олія – 1 ст.л
- Сік лимону або лайму — 2 ст.л
- Сіль, прець, спеції
Читайте також: Короп, запечений з овочами – рецепт приготування
Спосіб приготування:
- Овочі нарізаємо великими шматками. Додаємо сіль, перець, соєвий соус, діжонську гірчицю, олія. Не забудьте, що соєвий соус солений, солі покладіть менше.
- Рибу чистимо, відрізаємо голову, натираємо сіллю, перцем і соком лайму. В середину животика рибки вкладаємо зелене листя цибулі порей.
- Форму для запікання або на деко з пергаментом викладаємо овочі і по вверх них рибку.
- Запікаємо на режимі гриль при 220º 20 – 25 хв.
- Якщо немає такого режиму, то при температурі 200º 30 – 40 хв.
- Перед подачею готову рибу і овочі збризнути соком лимону/лайму😍.