Запечена форель на овочевій подушці: рецепт з фото

Запечена форель на овочевій подушці: рецепт з фото
Запечена форель на овочевій подушці: рецепт з фото

Страва – риба з овочами – дуже вишукана. Один раз спробувавши, станете фанатом назавжди. До речі, не обов’язково використовувати форель, оберіть вашу улюблену рибу. А такі прості додавання соєвого соусу та гірчиці до овочів, зроблять їх настільки довершеними👌🏽!

Інгредієнти:

  • Форель — 1 шт
  • Печериці — 300 г
  • Перець червоний — 1 шт
  • Цибуля порей — 1 шт
  • Діжонська гірчиця — 1 ч.л
  • Соєвий соус — 1 ст.л
  • Оливкова олія – 1 ст.л
  • Сік лимону або лайму — 2 ст.л
  • Сіль, прець, спеції


Читайте також: Короп, запечений з овочами – рецепт приготування

Спосіб приготування:

  1. Овочі нарізаємо великими шматками. Додаємо сіль, перець, соєвий соус, діжонську гірчицю, олія. Не забудьте, що соєвий соус солений, солі покладіть менше.
  2. Рибу чистимо, відрізаємо голову, натираємо сіллю, перцем і соком лайму. В середину животика рибки вкладаємо зелене листя цибулі порей.
  3. Форму для запікання або на деко з пергаментом викладаємо овочі і по вверх них рибку.
  4. Запікаємо на режимі гриль при 220º 20 – 25 хв.
  5. Якщо немає такого режиму, то при температурі 200º 30 – 40 хв.
  6. Перед подачею готову рибу і овочі збризнути соком лимону/лайму😍.

    Запечена форель на овочевій подушці: рецепт з фото
    Запечена форель на овочевій подушці: рецепт з фото