
Інгредієнти:
- кабачок (маленький) – 3 шт., 600 г
- 1 п. сиру (180 г)
- 2 яйця
- 30 мл молока
- 2 ст.л. борошна
- 80 г твердого сиру
- сіль, перець, орегано
- 2 зубчики часнику
Процес приготування:
- Кабачки нарізаємо тонкими пластинами (за допомогою овочерізки, або кухонного комбайна).
- Міксером змішуємо сир, яйця і молоко. Після цього додаємо в чашу борошно і ще раз добре перемішуємо. Додаємо тертий сир, сіль, перець і орегано, потім видавлюємо часник. Добре перемішуємо тісто.
- Додаємо кабачки в тісто і знову перемішуємо.
- Сковороду змащуємо олією. Викладаємо і розрівнюємо масу. Смажимо 15 хвилин на слабкому вогні, накривши кришкою. Потім перевертаємо (за допомогою тарілки) і під кришкою доводимо до готовності, це теж займе близько 15 хвилин.
Смачного!