Запіканка з кабачків на сковороді — дуже ніжна, ароматна і смачна. З’їдають моментально!

Запіканка з кабачків на сковороді — дуже ніжна, ароматна і смачна. З'їдають моментально!
Запіканка з кабачків на сковороді — дуже ніжна, ароматна і смачна. З'їдають моментально!

Інгредієнти:

  • кабачок (маленький) – 3 шт., 600 г
  • 1 п. сиру (180 г)
  • 2 яйця
  • 30 мл молока
  • 2 ст.л. борошна
  • 80 г твердого сиру
  • сіль, перець, орегано
  • 2 зубчики часнику

Процес приготування:

  1. Кабачки нарізаємо тонкими пластинами (за допомогою овочерізки, або кухонного комбайна).
  2. Міксером змішуємо сир, яйця і молоко. Після цього додаємо в чашу борошно і ще раз добре перемішуємо. Додаємо тертий сир, сіль, перець і орегано, потім видавлюємо часник. Добре перемішуємо тісто.
  3. Додаємо кабачки в тісто і знову перемішуємо.
  4. Сковороду змащуємо олією. Викладаємо і розрівнюємо масу. Смажимо 15 хвилин на слабкому вогні, накривши кришкою. Потім перевертаємо (за допомогою тарілки) і під кришкою доводимо до готовності, це теж займе близько 15 хвилин.

Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!