Салат надзвичайно смачний, якщо готувати саме за рецептом. Всі продукти добре поєднуються, а перчик з паприкою тут не зайві, вони надають особливого смаку і ноток пікантності. Рекомендуємо!
Продукти:
- 300 г печериць;
- 300 г курячого філе;
- 100 г цибулі;
- 150 г моркви;
- 100 г маринованих огірків;
- 100 г консервованої кукурудзи;
- 3 варені яйця;
- 120 г майонезу;
- перець чорний мелений;
- перець червоний мелений;
- сіль;
- паприка солодка;
- олія для смаження.
Як готувати:
- Філе відварюємо. Залишаємо у воді до повного остигання. Так філе вийде соковитим і смачним.
- Гриби нарізаємо тонкими пластинками, обсмажуємо до повного випаровування вологи.
- Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, моркву – також.
- У гриби додаємо олію, спеції, сіль. Все перемішую.
- Додаємо цибулю, трошки пізніше – моркву.
- Все обcмажуємо на повільному вогні близько 5 хвилин.
- Нарізаємо варені яйця.
- Філе нарізаємо кубиками.
- У миску викладаємо яйця, порізане філе.
- Обсмажені гриби з овочами викладаємо на паперові рушнички. Коли трохи остигнуть, додаємо до інших інгредієнтів.
- Додаємо порізані огірки, консервовану кукурудзу.
- Солимо і перчимо за смаком.
- Додаємо майонез і ретельно перемішуємо.
- За бажанням перед подачею можна трошки посипати паприкою.
Салат виходить дуже ситним і смачним. І чудово виглядає, тому його можна сміливо подавати на святковий стіл. Думаю, ваші гості оцінять!