Зелень залишається СВІЖОЮ до 2-х місяців! Як правильно зберігати кріп (зелень)

Зелень залишається СВІЖОЮ до 2-х місяців! Як правильно зберігати кріп (зелень)
Зелень залишається СВІЖОЮ до 2-х місяців! Як правильно зберігати кріп (зелень)

Кроповий соус і масло з кропом – відмінні добавки для багатьох страв! Ви точно збережіть собі ці рецепти! Тут я покажу, як заготовлюю кріп на зиму і як зберігаю зелень свіжою протягом декількох тижнів. А також, як зазвичай, невеличкий експеримент з кропом.

Соус з кропу

  • Кріп – приблизно 200 г (можна разом зі стеблами)
  • Часник – 8-10 зуб.
  • Лимон – 1 шт.
  • Оливкова олія – ​​100 мл
  • Сіль

Масло з кропу

  • Масло вершкове
  • Кріп
  • Лимонна цедра
  • Чорний перець або мускатний горіх

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!