
Інгредієнти:
- кабачок – 300 г
- 1 морква
- 1 цибулина
- петрушка
- 150 г фаршу
- 2-3 зубчики часнику
- 5 яєць
- 2-3 ст.л. борошна
- сіль, перець
Процес приготування:
- Кабачок натираємо на грубій тертці, солимо і залишаємо.
- Моркву тремо на грубій тертці, зелень дрібно ріжемо, часник тремо на дрібній тертці.
- Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
- Додаємо фарш, добре перемішуємо.
- Додаємо яйця і всипаємо борошно, перемішуємо масу до однорідності.
- Сковороду змащуємо олією і виливаємо тонкий шар тіста.
- Коли низ схопиться, двома лопатками загортаємо рулет.
- На звільнену частину сковороди знову наливаємо тісто, коли низ обжариться, знову звертаємо рулет.
- Так робимо, поки все тісто не закінчиться.
- У сковороду наливаємо трохи гарячої води, накриваємо кришкою і пропарюємо 10 хвилин. Це для того, щоб фарш дійсно був готовим.