Жменя фаршу і КАБАЧОК! Шикарна СТРАВА — готуємо часто!

Жменя фаршу і КАБАЧОК! Шикарна СТРАВА — готуємо часто!
Жменя фаршу і КАБАЧОК! Шикарна СТРАВА — готуємо часто!

Інгредієнти:

  • кабачок – 300 г
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • петрушка
  • 150 г фаршу
  • 2-3 зубчики часнику
  • 5 яєць
  • 2-3 ст.л. борошна
  • сіль, перець

Процес приготування:

  1. Кабачок натираємо на грубій тертці, солимо і залишаємо.
  2. Моркву тремо на грубій тертці, зелень дрібно ріжемо, часник тремо на дрібній тертці.
  3. Змішуємо всі інгредієнти, солимо і перчимо до смаку.
  4. Додаємо фарш, добре перемішуємо.
  5. Додаємо яйця і всипаємо борошно, перемішуємо масу до однорідності.
  6. Сковороду змащуємо олією і виливаємо тонкий шар тіста.
  7. Коли низ схопиться, двома лопатками загортаємо рулет.
  8. На звільнену частину сковороди знову наливаємо тісто, коли низ обжариться, знову звертаємо рулет.
  9. Так робимо, поки все тісто не закінчиться.
  10. У сковороду наливаємо трохи гарячої води, накриваємо кришкою і пропарюємо 10 хвилин. Це для того, щоб фарш дійсно був готовим.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!