Для фаршу я використовувала свинину. Цибулю дрібно нарізаю, заливаю окропом на 5-10 хвилин. Так вона стане м’якою і не буде хрустіти в начинці.
Змішую фарш з цибулею, часником, сіллю і спеціями. Ще я додала трохи соєвого соусу – мені подобається його смак в м’ясних начинках.
Тепер змащуємо вафельні коржі тонким шаром отриманого фаршу. Так як вафлі тонкі, м’ясо повинно встигнути прожаритися. Зверху накриваємо другим коржем і даємо постояти 10 хвилин, щоб вони не кришилися.
Тим часом, змішуємо яйця з сіллю. Шматочки вафель з фаршем вмочуємо в яйце і обсмажуємо на сковороді, на слабкому вогні. Змастити сковороду можна олією або вершковим маслом.