
Змішавши кефір зі сметаною, через два дні ви отримаєте божественну закуску
Інгредієнти:
- сметана – 500 мл
- кефір – 500 мл
- сіль – 1 ч.л.
- огірок – 1-2 шт.
- кріп – пучок
- перець – за смаком
- часник – за бажанням
- оливкова олія – 2 ст.л.
Рецепт приготування:
- Змішайте кефір зі сметаною і сіллю, перемішайте.
- Перекладіть суміш на марлю (складену в кілька шарів).
- Підвісьте марлю на 1-2 години, щоб стекла зайва рідина.
- Перекладіть на друшляк, поставте гніт і відправте в холодильник на 1-2 дні. Не забувайте зливати зайву рідину.
- У суміш додайте натертий огірок, подрібнений кріп, часник, перець і оливкову олію. Перемішайте.
- Подавайте в якості закуски, як заправку до салату, або намазку на бутерброд.