Змішую зелену цибулю з яйцем! Показую, яку смакоту готую на сніданок, або до супу, замість хліба

Змішую зелену цибулю з яйцем! Показую, яку смакоту готую на сніданок, або замість хліба до супу
Змішую зелену цибулю з яйцем! Показую, яку смакоту готую на сніданок, або замість хліба до супу

Інгредієнти:

  • зелена цибуля – 2 пуч.
  • яйце – 3 шт.
  • вода – 200 мл
  • сіль 1 ч.л.
  • борошно 500-550 г

Додатково:

  • борошно – 2 ст.л.
  • сіль – 0,5 ч.л.
  • олія – 100 мл
  • вершкове масло – 50 г

Рецепт приготування:

  1. Дрібно нарізати зелену цибулю, змішати з яйцями, сіллю, водою.
  2. Всипати борошно, замішати тісто.
  3. Викласти тісто на поверхню, присипану борошном. Розділити його на 8 частин. Накрити плівкою, залишити на 10 хвилин.
  4. В.окремій мисці змішати борошно, сіль, влити гарячу олію.
  5. Додати 50 г розтопленого вершкового масла, перемішати.
  6. Кожен шматок тіста розгорнути в прямокутний пласт, товщиною 2-3 мм. Змастити масляною сумішшю.
  7. Скласти, як показано на фото і знову змастити маслом.
  8. Ще раз скласти вдвоє і загорнути:
  9. Поставити в холодильник на 15 хвилин.
  10. Присипати борошном і розкачати в круглий пласт, товщиною 5-6 мм.
  11. Розігріту сковороду змастити олією і смажити коржі з двох сторін до золотистої скоринки.

 

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!