Знайшла простий рецепт морозива з 2-х інгредієнтів. А раніше думала, що вдома приготувати неможливо

Домашнє, вершкове, ніжне морозиво з тонким смаком карамелі приготувати у себе вдома цілком можливо. Виявляється, це так просто, що впорається навіть дитина!

  1. Для приготування потрібні всього 2 інгредієнти. Отже, 0,5 л вершків жирністю 33% збиваємо міксером, спочатку на слабких оборотах, потім поступово швидкість збільшуємо і збиваємо до отримання м’яких піків.
  2. Після цього, в наполовину збиті вершки додаємо пів банки вареного згущеного молока і збиваємо вершки до легкості і стійких піків.
  3. Я готую морозиво у вигляді торта, який потім буду розрізати на шматочки. Тому мені потрібні 2 вафельні коржі. 
  4. Кладемо корж у роз’ємну форму. Виливаємо на корж вершково-карамельну масу і розподіляємо її рівномірним шаром. Зверху кладемо другий корж, трохи придавлюємо, ставимо в морозилку мінімум на 5 годин.
  5. Потім виймаємо морозиво з форми і нарізаємо на порційні шматочки. Морозиво виходить дуже смачним!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!