
Інгредієнти:
- борошно, молоко, вершки жирні – по 1 склянці (склянка 300 мл);
- яйця, 3 шт.;
- цукор, 2 ст.л.;
- олія, 1 ст.л.;
- сіль, половина ч.л.;
- ванільний цукор, 1 ч.л.
Процес приготування:
- Яйця змішуємо з сіллю і цукром, ванільним цукром.
- Вливаємо молоко і перемішуємо.
- Борошно просіваємо і всипаємо в масу, вимішуємо.
- Вливаємо вершки і перемішуємо.
- Тісто залишаємо на 20 хвилин або відправляємо на 1 годину в холодильник.
- Розігріваємо сковороду і змащуємо олією, випікаємо млинці.
Подаємо млинці з улюбленою начинкою:
17 дуже смачних начинок для млинців. І щодня виходить нова страва!