Знала би раніше, готувала б ЗАВЖДИ таку закуску! З’їдається миттєво!

Знала би раніше, готувала б ЗАВЖДИ таку закуску! З'їдається миттєво!
Знала би раніше, готувала б ЗАВЖДИ таку закуску! З'їдається миттєво!

Сьогодні хочемо поділитися з Вами рецептом дуже смачної м’ясної закуски. Підійде як для повсякденного столу, так і для святкового.

Інгредієнти: 

  • Куряче філе – 600 г
  • Молоко – 1 скл. (150 мл)
  • Буряк (невеликий) – 1 шт.
  • Яйце – 2 шт.
  • Сіль, перець – на (свій) смак
  • Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. ложка
  • Твердий сир – 100 г

Процес приготування:

  1. Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
  2. Ріжемо філе шматочками і відправляємо в чашу блендера. Додаємо яйця, варений буряк, сіль, перець. Все перебиваємо до однорідної маси.
  3. Вливаємо в фарш молоко, додаємо крохмаль і перемішуємо.
  4. Сир тремо на середній тертці та змішуємо з масою.
  5. На столі викладаємо кілька шарів плівки і викладаємо масу.
  6. Загортаємо масу в плівку, зав’язуємо кінці і робимо кілька проколів, щоб вийшло повітря.
  7. Обертаємо фольгою в кілька шарів.
  8. Кладемо ковбаску в сковороду, заливаємо водою і накриваємо кришкою.
  9. Тушкуємо на невеликому вогні після закипання води близько 45 хвилин.
  10. Охолоджуємо, потім знімаємо фольгу і плівку, ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!