
Сьогодні хочемо поділитися з Вами рецептом дуже смачної м’ясної закуски. Підійде як для повсякденного столу, так і для святкового.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 600 г
- Молоко – 1 скл. (150 мл)
- Буряк (невеликий) – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сіль, перець – на (свій) смак
- Кукурудзяний крохмаль – 1 ст. ложка
- Твердий сир – 100 г
Процес приготування:
- Філе промиваємо і просушуємо паперовими рушниками.
- Ріжемо філе шматочками і відправляємо в чашу блендера. Додаємо яйця, варений буряк, сіль, перець. Все перебиваємо до однорідної маси.
- Вливаємо в фарш молоко, додаємо крохмаль і перемішуємо.
- Сир тремо на середній тертці та змішуємо з масою.
- На столі викладаємо кілька шарів плівки і викладаємо масу.
- Загортаємо масу в плівку, зав’язуємо кінці і робимо кілька проколів, щоб вийшло повітря.
- Обертаємо фольгою в кілька шарів.
- Кладемо ковбаску в сковороду, заливаємо водою і накриваємо кришкою.
- Тушкуємо на невеликому вогні після закипання води близько 45 хвилин.
- Охолоджуємо, потім знімаємо фольгу і плівку, ріжемо порційними шматочками і подаємо до столу.