
Мінімум продуктів та відмінний результат. Цей торт з один яйцем набрав кілька мільйонів переглядів на Youtube. І недарма. Адже готується він дуже просто та швидко.
Його сміливо можна готувати на сніданок, коли часу обмаль. Або коли гості вже в дорозі, і ви хочете вгостити їх чимось смачненьким.
Інгредієнти:
- 1 яйце;
- дрібка солі;
- 60 г цукру;
- 7 г ванільного цукру;
- 150 мл кефіру;
- 150 г борошна;
- 1 ст. л. оцту;
- 2 яблука;
- 8 г розпушувача;
- 60 мл рафінованої олії.
Як готувати:
- Збийте яйце з сіллю і цукром.
- Додайте 60 мл кефіру, 60 мл рафінованої олії.
- Додайте 150 г борошна, 10 г розпушувача, 1 ст. л. яблучного оцту.
- Замішайте тісто. Воно має бути як густа сметана.
- Сковороду змастіть вершковим маслом, посипте цукром.
- Яблука поріжте товстими кружальцями (без серцевини).
- Викладіть у сковороду. Зверху залийте тістом, закрийте кришкою.
- Поставте на плиту, на невеликий вогонь.
- Випікайте 20-25 хвилин.
- Перевірте, чи тісто не прилипає до рук.
- Переверніть на другу сторону за допомогою тарілки.
- Потримайте на вогні ще 5 хв.
- Готовий пиріг викладіть на решітку, посипте цукровою пудрою.
Цей пиріг стане вашим улюбленим. Спробуйте, адже він виходить дуже ніжним та ароматним.
Смачного!
https://youtu.be/7g02s7EKybE