Інгредієнти:
- 400 г капусти
- 2 шт. зеленої цибулі
- 2 яйця
- 4 ст.л. натурального йогурту
- 5 ст.л. з верхом борошна
- часник, сіль, перець – на (свій) смак
- кріп на (свій) смак
Процес приготування:
- Капусту дрібно шаткуємо, кладемо в сито, сито ставимо в посудину і заливаємо окропом. Ми залишаємо на 20 хвилин. Після того, як капуста стане м’якою. Виймаємо сито і зціджуємо всю рідину.
- Зелену цибулю і зелень дрібно рубаємо, змішуємо з капустою, додаємо до смаку часник, сіль, перець і збиті яйця, йогурт, борошно. Перемішуємо масу до повної однорідності. Якщо маса буде надто рідкою, всипаємо ще хорошу ложку борошна.
- Розігріваємо олію і обсмажуємо оладки з двох сторін, викладаємо на тарілку. Подаємо зі сметанно-часниковим соусом.