Зникають зі столу миттєво! Капустяні оладки — смакота для літнього меню!

Інгредієнти:

  • 400 г капусти
  • 2 шт. зеленої цибулі
  • 2 яйця
  • 4 ст.л. натурального йогурту
  • 5 ст.л. з верхом борошна
  • часник, сіль, перець – на (свій) смак
  • кріп на (свій) смак

Процес приготування:

  1. Капусту дрібно шаткуємо, кладемо в сито, сито ставимо в посудину і заливаємо окропом. Ми залишаємо на 20 хвилин. Після того, як капуста стане м’якою. Виймаємо сито і зціджуємо всю рідину.
  2. Зелену цибулю і зелень дрібно рубаємо, змішуємо з капустою, додаємо до смаку часник, сіль, перець і збиті яйця, йогурт, борошно. Перемішуємо масу до повної однорідності. Якщо маса буде надто рідкою, всипаємо ще хорошу ложку борошна.
  3. Розігріваємо олію і обсмажуємо оладки з двох сторін, викладаємо на тарілку. Подаємо зі сметанно-часниковим соусом.