Інгредієнти:
- згущене молоко, 500 мл;
- вода – 900 мл;
- желатин, 20 г;
- желе (вишня, лимон, ківі) – 3 п.
Рецепт приготування:
- Желе з пакетів висипаємо в різні ємності і заливаємо гарячою водою, розмішуємо і залишаємо охолоджувати.
- Коли желе повністю охолоне, ставимо його в холодильник до повного застигання.
- Желатин заливаємо холодною водою (50 мл) і залишаємо хвилин на 15 – 20 до набухання і потім ставимо його на водяну баню і розігріваємо, щоб стала однорідна маса без грудочок.
- Змішуємо желатин зі згущеним молоком.
- Виймаємо з холодильника желе, ріжемо на квадратики, висипаємо в форму, перемішуємо, і заливаємо згущеним молоком.
- Ставимо десерт на кілька в холодильник, щоб він добре застиг.
Для оригінальності, можна додати в десерт шоколад або шматочки фруктів. Смачного!