1,5 банки згущеного молока, 3 різнобарвних желе і вода для найніжнішого десерту «Мозаїка»

Інгредієнти:

  • згущене молоко, 500 мл;
  • вода – 900 мл;
  • желатин, 20 г;
  • желе (вишня, лимон, ківі) – 3 п.

Рецепт приготування:

  1. Желе з пакетів висипаємо в різні ємності і заливаємо гарячою водою, розмішуємо і залишаємо охолоджувати.
  2. Коли желе повністю охолоне, ставимо його в холодильник до повного застигання.
  3. Желатин заливаємо холодною водою (50 мл) і залишаємо хвилин на 15 – 20 до набухання і потім ставимо його на водяну баню і розігріваємо, щоб стала однорідна маса без грудочок.
  4. Змішуємо желатин зі згущеним молоком.
  5. Виймаємо з холодильника желе, ріжемо на квадратики, висипаємо в форму, перемішуємо, і заливаємо згущеним молоком.
  6. Ставимо десерт на кілька в холодильник, щоб він добре застиг.
    Для оригінальності, можна додати в десерт шоколад або шматочки фруктів. Смачного!
1,5 банки згущеного молока, 3 пакетика різнобарвного желе і вода для найніжнішого десерту «Мозаїка»
1,5 банки згущеного молока, 3 пакетика різнобарвного желе і вода для найніжнішого десерту «Мозаїка»