1 склянка гречки, 400 г фаршу для найсмачніших гречаників з м’ясом. Готую щотижня!

інгредієнти:

  • фарш – 400 г;
  • цибуля – 2 шт.;
  • яйце – 1 шт.;
  • гречка – 1 скл.;
  • борошно – 1 ст.л.;
  • соус томатний – 300 мл;
  • сіль, перець – за смаком.

Рецепт приготування:

  1. Відварюємо гречку, даємо охолонути і відмірюємо 1 склянку (можна дати трохи більше).
  2. Фарш змішуємо з гречкою, яйцем, солимо і перчимо до смаку. Можна додати будь-які спеції. Формуємо котлети і злегка обсмажуємо на сковороді, перекладаємо в форму.
  3. Цибулю ріжемо кубиками, обсмажуємо, вливаємо томатний соус, додаємо сіль, перець, спеції, трохи цукру, рубану зелень, борошно, все змішуємо і тушкуємо соус 3 – 4 хвилини.
  4. Заливаємо гречаники соусом і ставимо форму в духовку, розігріту до 180 градусів. Запікаємо їх протягом 20-25 хвилин.
1 склянка гречки, 400 г фаршу для найсмачніших гречаників з м'ясом. Готую щотижня!
1 склянка гречки, 400 г фаршу для найсмачніших гречаників з м’ясом. Готую щотижня!