Всі три креми смачні, і всі улюблені. Так що і не питайте який краще. 🙂
Горіховий крем:
- 300 г сметани
- 200 г горіхів
- 100-150 г цукрової пудри
Збити сметану з цукровою пудрою. Додати подрібнені горіхи. Перемішати.
Манний крем:
- 250 мл молока
- 2 ст.л. манки
- 125 г масла
- 100 г коричневого цукру
Зварити манку в молоці. Остудити.
Розтерти масло з цукром. Додати манку. Добре перемішати.
Маковий крем:
- 100 г маку
- 100 молока
- 75 г масла
- 100 г цукру
Мак залити 1 л води, довести до кипіння і варити пару хвилин.
Зцідити воду. Залити молоком і проварити пару хвилин.
Пропустити через м’ясорубку.
Масло розтерти з цукром.
Додати мак. Перемішати.
Коржі з житнього борошна, горіховий крем та шоколад – дуже смачне поєднання 🙂
Коржі з пшеничного борошна, маковий, горіховий і манний крем – торт вийшов також дуже смачним 🙂