
На 1 кг картоплі нам знадобиться 50 г вершкового масла, чайна ложка солі, 1/2 чайної ложки перцю, зелень (беріть за смаком), 50 г сиру, 100 г цибулі, 300-350 г фаршу, чайну ложку коріандру і 150 мілілітрів томатного соку.
Відварюємо картоплю і робимо пюре з додаванням вершкового масла, солі, перцю і зелені. Формуємо з пюре невеликі кульки, викладаємо одразу на деко.
Тепер в кожному гніздечку робимо поглиблення, кладемо тертий сир.
Фарш обсмажуємо з цибулею, спеціями і томатним соком, а потім викладаємо на сир.
Запікаємо страву в духовці всього 15 хвилин при 180 градусах. Смачного!
