
Інгредієнти:
- баклажани – 3-4 шт;
- фарш – 400 г;
- помідори – 2-3 шт;
- сир – 200 г;
- сіль, перець, спеції, зелень.
Процес приготування
Баклажани ріжемо смужками по 0.5 мм завтовшки.
Якщо гіркі, тоді заливаємо смужки солоною водою, залишаємо на 10 хвилин, промиваємо проточною водою і просушують паперовими рушниками.
Помідори ріжемо кружальцями.
Фарш беремо будь-який, заправляємо сіллю і перцем, спеціями і викладаємо на смужки баклажана.
Кладемо баклажани на деко, змащене олією.
Зверху викладаємо кружальця помідорів і запікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах.
Виймаємо деко, посипаємо баклажани тертим сиром і допікаємо ще 10 – 15 хвилин. Смачного!