5 хвилин і соковите гаряче вже в духовці! Баклажани по-французьки

Інгредієнти:

  • баклажани – 3-4 шт;
  • фарш – 400 г;
  • помідори – 2-3 шт;
  • сир – 200 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень.

Процес приготування

Баклажани ріжемо смужками по 0.5 мм завтовшки.

Якщо гіркі, тоді заливаємо смужки солоною водою, залишаємо на 10 хвилин, промиваємо проточною водою і просушують паперовими рушниками.

Помідори ріжемо кружальцями.

Фарш беремо будь-який, заправляємо сіллю і перцем, спеціями і викладаємо на смужки баклажана.

Кладемо баклажани на деко, змащене олією.

Зверху викладаємо кружальця помідорів і запікаємо близько 30 хвилин при 180 градусах.

Виймаємо деко, посипаємо баклажани тертим сиром і допікаємо ще 10 – 15 хвилин. Смачного!