5 легких САЛАТІВ на Новий Рік 2021 – смачно, швидко і Просто! Рецепти на Новий Рік

5 легких САЛАТІВ на Новий Рік 2021 - смачно, швидко і Просто! Рецепти на Новий Рік
5 легких САЛАТІВ на Новий Рік 2021 - смачно, швидко і Просто! Рецепти на Новий Рік

Смачні і легкі салати на Новий рік. Готувати їх дуже просто і швидко. У цій збірці є салат з кальмарами, салат з крабовими паличками, салат з куркою, салат з грибами і салат з квасолею. Кожен салат смачний по своєму. Думаю, кожен знайде для себе відповідний рецепт з цієї добірки салатів.

Салат з копченим стегенцем

Продукти:

  • 350 г курячого стегенця копченого;
  • 350 г консервованої кукурудзи;
  • 350 г моркви по-корейськи;
  • 2 ст. л. майонезу.

Як готувати:

  1. М`ясо зрізаємо з кістки, ріжемо на кубики.
  2. Кукурудзу відціджуємо.
  3. З`єднуємо всі інгредієнти, заправляємо майонезом.

Салат з крабовими паличками ПО-НОВОМУ

Продукти:

  • 200 г кукурудзи консервованої;
  • 200 г крабових паличок;
  • 2 кисло-солодкі яблука;
  • 3 варені яйця;
  • 1 варена морква;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 2 ст. л. лимонний сік
  • кріп;
  • петрушка;
  • листя салату.

Як готувати:

  1. Яблука очищуємо, нарізаємо кубиками, поливаємо лимонним соком
  2. Нарізаємо крабові палички, яйця, моркву.
  3. З`єднуємо крабові палочки, яблука, яйця, моркву.
  4. Додаємо кукурудзу, кріп.
  5. Солимо за смаком, додаємо майонез, перемішуємо.
  6. Викладаємо на листя салату, прикрашаємо зеленню.

Салат з кальмарами

Продукти:

  • 350 г кальмарів;
  • 4 яйця;
  • 1 яблуко;
  • 1 ст. л. лимонного соку;
  • 1 ст. л. майонезу;
  • сіль – за смаком.

Як готувати:

  1. Кальмари заливаємо кип`ятком, очищуємо.
  2. Нарізаємо невеликими шматочками.
  3. Яйця і яблука нарізаємо кубиками.
  4. Яблуко поливаємо лимонним соком.
  5. Змішуємо яйця, яблуко та кальмари.
  6. Солимо за смаком, перемішуємо і заправляємо майонезом.

Салат Машеровський

Продукти:

  • 350 г маринованих грибів (опеньки, шампіньйони);
  • 300 г курячого філе;
  • 3 варені яйця;
  • 2 цибулини;
  • 2 морквини;
  • 2 маринованих огірки;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • сіль – за смаком;
  • перець чорний мелений.

Як готувати:

  1. Куряче філе солимо і добре посипаємо приправою каррі.
  2. Смажимо на розігрітій сковороді приблизно по 2 хвилини з кожної сторони.
  3. Філе нарізаємо на кубики.
  4. Цибулю та моркву нарізаємо кубиками, пасеруємо на сковороді.
  5. Маринований огірок нарізаємо кубиками.
  6. Нарізаємо кубиками мариновані гриби.
  7. Яйця нарізаємо на кубики.
  8. З`єднуємо всі інгредієнти.
  9. Солимо за смаком, перемішуємо і заправляємо майонезом

Салат з квасолею та грибами

Продукти:

  • 1 б. консервованої червоної квасолі;
  • 1 б. консервованих печериць;
  • 300 г запеченого курячого філе;
  • 50 г волоських горіхів;
  • 1 цибуля червона;
  • 2 ст. л. майонезу;
  • 1 ч. л. приправи каррі;
  • 1 пучок кропу;
  • сіль за смаком.

Маринад для цибулі:

  • 1/2 ст. окропу;
  • 2 ст. л. оцту;
  • 1 ч. л. цукру;
  • 1/2 ч. л. солі.

Як готувати:

  1. Куряче філе нарізаємо кубиками.
  2. Маринуємо цибулю: ріжемо на кубики, додаємо сіль, цукор, оцет. Заливаємо кип`ятком.
  3. Залишаємо цибулю маринуватися на 15 хвилин.
  4. Горіхи підсмажуємо на сковороді.
  5. Горіхи очищуємо, нарізаємо на дрібні шматочки.
  6. Шампіньйони ріжемо на дрібні шматочки.
  7. З`єднуємо всі інгредієнти.
  8. Добре перемішуємо, заправляємо майонезом.

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!