
Інгредієнти:
- Полядвиця – 3 кг
- Цибуля – 1 шт.
- часник – 10 зуб.
- Яблучний оцет – 60 мл
- Гірчиця – 60 г
- Апельсиновий сік – 240 мл
- гвоздика – 20 шт.
- мед – 170 г
- Діжонська гірчиця – 125 г
- Соєвий соус – 1 ст. л.
- Панірувальні сухарі – 80 г
Рецепт приготування:
- Змішайте в формі для запікання подрібнену цибулю, часник, яблучний оцет, гірчицю, апельсиновий сік і половину гвоздики.
- Зробіть на одному боці м’яса надрізи у вигляді ромба та вставте по одному бутоні гвоздики в центр кожного ромба.
- Поставте на форму решітку і помістіть на неї м’ясо. Обмотайте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 1 годину.
- Дістаньте гвоздику, полийте м’ясо соусом.
- Перелийте соус в сотейник і поставте на вогонь. Додайте діжонську гірчицю, мед, соєвий соус і панірувальні сухарі. Перемішайте і доведіть до кипіння.
- Змастіть м’ясо отриманою сумішшю і запікайте при 200 градусах 30 хвилин.