Ароматна і соковита шинка в медово-гірчичній заправці

Ароматна і соковита шинка в медово-гірчичній заправці
Ароматна і соковита шинка в медово-гірчичній заправці

Інгредієнти:

Полядвиця – 3 кг
Цибуля – 1 шт.
часник – 10 зуб.
Яблучний оцет – 60 мл
Гірчиця – 60 г
Апельсиновий сік – 240 мл
гвоздика – 20 шт.
мед – 170 г
Діжонська гірчиця – 125 г
Соєвий соус – 1 ст. л.
Панірувальні сухарі – 80 г

Рецепт приготування:

  1. Змішайте в формі для запікання подрібнену цибулю, часник, яблучний оцет, гірчицю, апельсиновий сік і половину гвоздики.
  2. Зробіть на одному боці м’яса надрізи у вигляді ромба та вставте по одному бутоні гвоздики в центр кожного ромба.Шинка в медово-гірчичничній заправці
  3. Поставте на форму решітку і помістіть на неї м’ясо. Обмотайте фольгою і відправте в духовку, розігріту до 200 градусів, на 1 годину.
  4. Дістаньте гвоздику, полийте м’ясо соусом.
  5. Перелийте соус в сотейник і поставте на вогонь. Додайте діжонську гірчицю, мед, соєвий соус і панірувальні сухарі. Перемішайте і доведіть до кипіння.
  6. Змастіть м’ясо отриманою сумішшю і запікайте при 200 градусах 30 хвилин.

 Підпишіться на Коліжанку в Telegram