Більше ковбасу в магазині не купую! Домашня ковбаса — ароматна і справжня!

Більше ковбасу в магазині не купую! Домашня ковбаса — ароматна і справжня!
Більше ковбасу в магазині не купую! Домашня ковбаса — ароматна і справжня!

Хочете приготувати пряну і ароматну домашню ковбасу? Це неймовірно смачно! Повірте, після того, як ви спробуєте цю ковбасу – назавжди відмовтеся від магазинної!

Рецепт дуже простий і не вимагає особливих інгредієнтів.  Продукт, нічим не поступається по естетичності і смаковими якостями магазинній ковбасі.

  Продукти:

  • на 1 кг м`яса -15-20 г солі;
  • улюблені спеції – за смаком.

Як готувати:

  1. Свинину можна використовувати з будь-якої частини туші. Відмінно підійде ошийок, лопатка, задня частина.
  2. М’ясо ретельно очищуємо від кісточок і хрящів — потрапляння їх в ковбасу неприпустимо.
  3. М’ясо миємо, солимо, додаємо приправи для м`яса.
  4. Залишаємо на дві-три доби. І чим довше воно маринується, тим смачніше.
  5. Ріжемо на шматки близько 1 см, потім – на довгі тонкі смуги.
  6. Додаємо сіль, часник, приправи, часник.
  7. Закриваємо кришкою, залишаємо на добу або на ніч.
  8. Частину м`яса подрібнюємо на фарш.
  9. Змішуємо фарш і кусочки м`яса.
  10. Ми будемо використовувати рукав для запікання для запікання ковбаси.
  11. Формуємо ковбасу, викладаємо її в рукав.
  12. Дайте готовій ковбасі ще хоча б добу настоятися.
  13. Можна готувати в духовці – близько 80С.
  14. Можна готувати в мультиварці при температурі 70-80С дві –три години.
  15. Після цього ковбасу ставимо у льодяну воду. Воду потрібно час від часу міняти.
  16. Залишіть  ковбасу на ніч в духовці

Ковбаса виходить соковита, зберігає форму. Спробуйте неодмінно!