
Хочете приготувати пряну і ароматну домашню ковбасу? Це неймовірно смачно! Повірте, після того, як ви спробуєте цю ковбасу – назавжди відмовтеся від магазинної!
Рецепт дуже простий і не вимагає особливих інгредієнтів. Продукт, нічим не поступається по естетичності і смаковими якостями магазинній ковбасі.
Продукти:
- на 1 кг м`яса -15-20 г солі;
- улюблені спеції – за смаком.
Як готувати:
- Свинину можна використовувати з будь-якої частини туші. Відмінно підійде ошийок, лопатка, задня частина.
- М’ясо ретельно очищуємо від кісточок і хрящів — потрапляння їх в ковбасу неприпустимо.
- М’ясо миємо, солимо, додаємо приправи для м`яса.
- Залишаємо на дві-три доби. І чим довше воно маринується, тим смачніше.
- Ріжемо на шматки близько 1 см, потім – на довгі тонкі смуги.
- Додаємо сіль, часник, приправи, часник.
- Закриваємо кришкою, залишаємо на добу або на ніч.
- Частину м`яса подрібнюємо на фарш.
- Змішуємо фарш і кусочки м`яса.
- Ми будемо використовувати рукав для запікання для запікання ковбаси.
- Формуємо ковбасу, викладаємо її в рукав.
- Дайте готовій ковбасі ще хоча б добу настоятися.
- Можна готувати в духовці – близько 80С.
- Можна готувати в мультиварці при температурі 70-80С дві –три години.
- Після цього ковбасу ставимо у льодяну воду. Воду потрібно час від часу міняти.
- Залишіть ковбасу на ніч в духовці
Ковбаса виходить соковита, зберігає форму. Спробуйте неодмінно!
https://youtu.be/TCLotQdbjg4