Більше не купую в магазині, а готую сама! Улюблений десерт дітей “Кіндер Пінгві” в домашніх умовах

Більше не купую в магазині, а готую сама! Улюблений десерт дітей "Кіндер Пінгві" в домашніх умовах
Більше не купую в магазині, а готую сама! Улюблений десерт дітей "Кіндер Пінгві" в домашніх умовах

Інгредієнти для тіста:

  • 2 яйця
  • 80 г цукру
  • 30 г олії
  • 65 г кефіру кімнатної температури
  • 80 г борошна
  • 25 г кукурудзяного крохмалю
  • 15 г какао
  • 3 г розпушувача

Для крему:

  • 140 г вершків 33%
  • 60 г згущеного молока

Для шоколадної глазурі:

  • 30 г вершкового масла
  • 50 г молока
  • 40 г молочного шоколаду
  • 40 г чорного шоколаду

Приготування:

  1. У миску розбити два яйця, додати цукор. Збити міксером до пишної і світлої маси. Продовжуючи збивати влити олію, а потім і кефір.
  2. Змішати борошно, какао, кукурудзяний крохмаль і розпушувач. Суху суміш просіяти в яєчну масу. Перемішати вінчиком до однорідності. Вилити шоколадне тісто в форму (20*30), застелену папером для випічки, розрівняти. Випікати 10 хвилин при 180 градусах.
  3. Охолоджені вершки збити міксером до пишності. Додати згущене молоко, перемішати міксером.
  4. Готовий корж вийняти з форми, остудити, розрізати на дві рівні частини. Має вийти два тонких коржа.
  5. Один корж покласти на плоску тарілку, на нього рівним шаром викласти вершковий крем. Зверху накрити другим коржем. Поставити торт в холодильник.
  6. У невеликій каструлі змішати вершкове масло, молоко і поставити на повільний вогонь. При цьому постійно перемішувати, щоб масло повністю розчинилося, і суміш стала однорідною. Потім зняти з вогню.
  7. У гарячу молочну суміш додати шматочки шоколаду. Розмішати. Глазур’ю покрити торт. Красиво вирівняти кондитерським шпателем. Відправити десерт в морозилку на 20 хвилин або на кілька годин в холодильник.

Як приготувати шоколадний десерт, дивіться відео:

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!