
Яблучної випічки не буває забагато. А цей рецепт здивує неймовірним смаком та ароматом. А готується – простіше не буває. Записуйте перевірений рецепт!
Продукти:
- 2 яйця;
- дрібка солі;
- 50 г цукру;
- 100 мл молока;
- цедра 1/2 лимона;
- 25 г розтопленого вершкового масла;
- 80 г борошна.
Як готувати:
- Яйця збиваємо міксером з сіллю і цукром, вливаємо молоко.
- Порціями додаємо борошно, перемішуємо.
- Яблука чистимо, нарізаємо тонкими скибочками.
- Яблука поливаємо соком лимона.
- Викладаємо яблука в тісто порційно, добре вимішуємо, щоб кожен шматочок був в клярі.
- Форму змащуємо маслом.
- Викладаємо масу, розрівнюємо лопаткою.
- Зверху поливаємо розтопленим вершковим маслом.
- Випікаємо 55-60 хвилин при температурі 180 градусів.
- За бажанням готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.