Чому я раніше так не готувала? Голубці з пекінської капусти на вечерю В ДУХОВЦІ!

Чому я раніше так не готувала? Голубці з пекінської капусти на вечерю В ДУХОВЦІ!
Чому я раніше так не готувала? Голубці з пекінської капусти на вечерю В ДУХОВЦІ!

Інгредієнти та приготування:

  1. Залийте окропом листя (12-14 шт.) пекінської капусти. Залиште на 10 хвилин.
  2. Поріжте 1 цибулину. Обсмажте на олії до золотистого кольору.
  3. Натріть 1 моркву. Додайте до цибулі моркву. Смажте 3-4 хвилини.
  4. Додайте 2 столові ложки томатної пасти. Смажте 2 хвилини.
  5. Змішайте 600 г фаршу та 100 г вареного рису (можна більше або менше. За вашим смаком).
  6. Додайте половину начинки (цибуля, морква і томатна паста). Сіль, чорний перець, гранульований часник, паприка, петрушка. Добре перемішайте.
  7. Дістаньте пекінську капусту з води. Відіжміть від води. Відріжте зайве. Викладіть начинку на лист капусти. Згорніть.
  8. Налийте 450 мл води в каструлю, в якій начинка. Змішайте 1 столову ложку борошна з 50 мл води. Влийте в соус. Додайте сіль, чорний перець, гранульований часник, 1 столову ложку сметани (за бажанням). Добре перемішайте.
  9. Коли соус закипить, дайте йому варитися 1 хвилину. Полийте голубці соусом.
  10. Випікайте 60 хвилин при 180 ° С. Смачного!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!