
Хичіни можна робити з різною начинкою. Сьогодні розповімо, як приготувати смачні хичіни з сиром і зеленню.
Інгредієнти:
- Борошно пшеничне – 400 г,
- Кефір – 250 мл,
- Сода – 1 ч.л.,
- Сіль – ½ ч.л.,
- Сир (твердий+домашній солений) – 200 г,
- Зелень – 20 г,
- Часник – 2 зубчики,
- Вершкове масло (для змащування) – 100 г
Спосіб приготування:
- У кефір додаємо соду, перемішуємо, і залишаємо на 5 хвилин.
- У борошно додаємо сіль, потім кефір з содою, замішуємо тісто.
- З тіста робимо довгасту форму і ділимо її на 6 рівних частин.
- Кожен шматочок тіста обваляти в борошні.
- Для начинки сир натерти на дрібній тертці, додати домашній сир, сіль, часник, дрібно посічену зелень і все добре перемішати.
- Сформувати коржі діаметром 10 см.
- Покласти в середину 2 столові ложки начинки, і зробити мішечок.
- Придавити готовий мішечок руками і розкачати акуратно, товщиною 3-4 мм.
- Обсмажуємо коржі на сухій, розігрітій сковороді з двох сторін по 2 хвилини.
- Складаємо коржі на тарілку і змащуємо вершковим маслом.
