
Ніхто навіть не здогадається, що на приготування пішло всього 15 хвилин, адже торт виходить дуже смачний і виглядає апетитно.
Інгредієнти на форму 16 см в діаметрі:
- улюблені пряники – 500 г
- сметана 20% – 450 г
- банани – 3 шт. (банани можна замінити на інші фрукти або ягоди, на консервовані ананаси)
Пряники в торті не відчуваються, здається, що це хороші коржі і смак торта виходить дуже гармонійним.
Процес приготування:
- Нарізаємо пряники на шматочки.
- Беремо форму — змащуємо сметаною дно і викладаємо шар пряників, якщо немає форми — можна просто застелити харчовою плівкою миску і викладати пряники в ній.
- Шар пряників також промазуємо сметаною і викладаємо шар з одного банана. Так і чергуємо шари пряників з шарами банана, кожен шар обов’язково змащуємо сметаною. Повинно вийти всього 4 шари пряників і три шари бананів. Останній шар не забудьте також змастити сметаною.
- Ставимо торт в холодильник, мінімум на 4 години.