Дуже смачний та апетитний! Сирник з персиками – покроковий рецепт приготування

Дуже смачний та апетитний! Сирник з персиками - покроковий рецепт приготування
Дуже смачний та апетитний! Сирник з персиками - покроковий рецепт приготування

Сирник з персиками

Сирна маса:

  • 1300 г сиру
  • 150 г цукру
  • 1 п. ванільного цукру
  • 30 г манки
  • 30 г кукурудзяного крохмалю
  • 200 мл молока
  • 3 яйця

Тісто:

  • 3 яйця
  • 150 г цукру
  • 150 г сметани
  • 150 г борошна
  • 1 ч.л. соди
  • 50 г какао
  • Персики 1 б. (800 г)

Крем:

  • Сироп+вода=500 мл
  • 100 г цукру
  • 50 г кукурудзяного крохмалю
  • 300 г масла

Сирна маса:
1. Сир додаємо молоко + яйця + цукор + ванільний цукор + крохмаль + манка. Спочатку все перемішуємо ложкою, а вже потім перебиває блендером до однорідної маси.

Тісто:
1. Збиваємо яйця з цукром, щоб цукор розчинився і утворилася пишна світла маса.
2. Далі додаємо сметану і перемішуємо на низьких обертах міксера.
3. Додаємо одну чайну ложку соди + какао + борошно та замішуємо тісто блендером. Тісто виходить як густа сметана.

1. З персиків зливаємо сік та нарізаємо персики на пластинки.
2. Деко від духовки застеляємо пергаментом і викладаємо тісто.
3. Далі по ложці викладаємо сирну масу. 1/4 частину маси залишаємо.
4. Далі між сиром у довільному порядку викладаємо персики.
5. Рештою сиркової маси намагаємося покрити персики.
6. Випікаємо при 180° приблизно 30 40 хвилин (в залежності від вашої духовки) щоб сирник добре підрум’янився.
7. Залишаємо встигати у формі.

Крем:
1. У сироп доливаємо води, щоб разом було 500 мл.
2. Далі з’єднуємо крохмаль з цукром.
3. Переливає рідину у каструлю з товстим дном, додаємо цукор з крохмалем добре перемішуємо.
4. Відправляємо на плиту підігріватися на малому вогні і варимо доки маси не почне густішати.
5. Накриваємо кришкою і залишаємо охолоджуватися до кімнатної температури.
6. М’яке масло збиваємо, по ложці додаючи раніше заварену охолоджену масу.

1. Охолоджений сирний корж розрізаємо на дві рівні частини.
2. Одну частину коржа змащуємо кремом і зверху викладаємо другу частину коржа.
3. Боки теж змащуємо кремом.
4. Відправляємо в холодильник.
5. Зверху охолоджений пляцок змащуємо шоколадною глазур’ю.

Дуже смачний та апетитний! Сирник з персиками - покроковий рецепт приготування
Дуже смачний та апетитний! Сирник з персиками – покроковий рецепт приготування

Фото та рецепт – Faina Vahneva-Pomerlyan