
Інгредієнти для приготування:
Для основи:
- борошно: 150 г
- сіль: 1/2 ч. ложки
- вершкове масло: 80 г
- вода: 3 ст. ложки
- горіхи: 1 склянка
Для начинки:
- м’якоть гарбуза : 500 г
- згущене молоко: 250 г
- яйця: 2 шт.
- сіль: 1/2 ч. ложки
- кориця: 1/2 ч. ложки
- цукор: 2-3 ст. ложки
- ванільний цукор: пакетик
Як приготувати гарбузовий пиріг: покроковий рецепт
- Горіхи подрібнити блендером або кавомолкою. Змішати горіхи з борошном та сіллю. Масло порізати, покласти до борошна, додати холодну воду та руками замісити еластичне тісто. Покласти його на півгодини в холодильник.
- М’якоть гарбуза порізати на шматки та запекти у духовці до м’якості. Змолоти блендером в пюре.
- До гарбузового пюре додати цукор звичайний і ванільний, згущене молоко, сіль, корицю, вбити яйця і все перемішати.
- Тісто розкачати та викласти в змащену маслом форму, формуючи бортики. Викласти на тісто начинку. Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 40 хв.
Насолоджуйтесь ! 😉
