Гарбузовий пиріг: рецепт осіннього десерту

Гарбузовий сирник: рецепт осіннього десерту
Гарбузовий сирник: рецепт осіннього десерту

Інгредієнти для приготування:

Для основи:

  • борошно: 150 г
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • вершкове масло: 80 г
  • вода: 3 ст. ложки
  • горіхи: 1 склянка


Для начинки:

  • м’якоть гарбуза : 500 г
  • згущене молоко: 250 г
  • яйця: 2 шт.
  • сіль: 1/2 ч. ложки
  • кориця: 1/2 ч. ложки
  • цукор: 2-3 ст. ложки
  • ванільний цукор: пакетик

8 способів смачно приготувати гарбуз: +рецепти

Як приготувати гарбузовий сирник: покроковий рецепт

  1. Горіхи подрібнити блендером або кавомолкою. Змішати горіхи з борошном та сіллю. Масло порізати, покласти до борошна, додати холодну воду та руками замісити еластичне тісто. Покласти його на півгодини в холодильник.
  2. М’якоть гарбуза порізати на шматки та запекти у духовці до м’якості. Змолоти блендером в пюре.
  3. До гарбузового пюре додати цукор звичайний і ванільний, згущене молоко, сіль, корицю, вбити яйця і все перемішати.
  4. Тісто розкачати та викласти в змащену маслом форму, формуючи бортики. Викласти на тісто начинку. Поставити в розігріту до 180 °С духовку на 40 хв.

Насолоджуйтесь ! 😉

Гарбузовий сирник: рецепт осіннього десерту
Гарбузовий сирник: рецепт осіннього десерту

Джерело