Дуже смачні пиріжки, готуються буквально за 20 хвилин. Тісто на кефірі дуже ніжне, з ним працювати – одне задоволення. Рекомендуємо приготувати!
Для тіста:
- 500 г борошна;
- 0,5 ч. л. солі;
- 0,5 ч. л. соди;
- 50 мл олії;
- 400 мл кефіру.
Для начинки:
- 180 г творога;
- 100 г твердого сира;
- цибуля зелена;
- сіль за смаком.
Як готувати
- Змішуємо борошно, сіль і соду.
- Додаємо кефір, олію, замішуємо тісто.
- Залишаємо тісто «відпочити».
- Для начинки змішуємо творог і тертий твердий сир, порізану зелену цибулю, сіль.
- Ділимо тісто на 16 частин.
- Формуємо пиріжки з кожної частини.
- Викладаємо начинку, защипуємо.
- Обсмажуємо на олії з двох сторін до золотистого кольору.
Пиріжки виходять пухкі і дуже ароматні. Спробуйте, вашим рідним сподобається!