Картопляні шніцелі – простий рецепт

Смачна економна страва із поширених інгредієнтів. Шніцелі получаються м’які всередині і хрусткі зовні. Хто ж відмовиться від такого щастя!

Ось що вам знадобиться:

  • 600 г вареної картоплі (5 шт.);
  • 150 г копченої ковбаси;
  • 100 г сиру;
  • 1 ст. л. борошна;
  • 2 яйця;
  • зелень за смаком;
  • сіль і перець за смаком.

 

Спосіб приготування:

1. Натріть картоплю, ковбасу і сир на найбільшій тертці.

2. Змішайте в мисці з яйцями, борошном, сіллю, перцем і рубаною зеленню.

3. Із отриманої суміші сформуйте шніцелі мокрими руками, потім обваляйте в борошні (або сухарях).

4. Смажте на олії на середньому вогні, поки не підрум’яняться з обох сторін.

Смачного!

Джерело