Смачна економна страва із поширених інгредієнтів. Шніцелі получаються м’які всередині і хрусткі зовні. Хто ж відмовиться від такого щастя!
Ось що вам знадобиться:
- 600 г вареної картоплі (5 шт.);
- 150 г копченої ковбаси;
- 100 г сиру;
- 1 ст. л. борошна;
- 2 яйця;
- зелень за смаком;
- сіль і перець за смаком.
Спосіб приготування:
1. Натріть картоплю, ковбасу і сир на найбільшій тертці.
2. Змішайте в мисці з яйцями, борошном, сіллю, перцем і рубаною зеленню.
3. Із отриманої суміші сформуйте шніцелі мокрими руками, потім обваляйте в борошні (або сухарях).
4. Смажте на олії на середньому вогні, поки не підрум’яняться з обох сторін.
Смачного!