Простий та доступний у приготуванні, красивий на вигляд та смачний і ситний !
Інгредієнти:
- 4 яйця
- 1,5 ст. цукру
- 2 ст. муки (400 г)
- 100 г масла
- 2 ст. л. какао
- 200 г сметани
- 10 г порошку до печива
Спосіб приготування:
1. Змішати цукор та яйця, добавити сметану та вершкове масло (попередньо розтоплене та охолоджене). Все ретельно перемішати, додати порошок до печива та попередньо просіяну муку.
2. Розділити тісто на частини. В одну добавити какао, перемішати.
3. Форму для випічки змастити маслом, та заливати по-порядку тісто (по 2 ст. л. світлого та темного) поки не закінчиться.
4. Запікати при температурі 160º 40 хв. Після приготування дати постояти 10 хв., а тоді виймати.
Насолоджуйтесь! 😉