КРАЩІ РЕЦЕПТИ СИРНИХ СУПІВ – СИТНІ, АРОМАТНІ І ШВИДКІ!

КРАЩІ РЕЦЕПТИ СИРНИХ СУПІВ - СИТНІ, АРОМАТНІ І ШВИДКІ!
КРАЩІ РЕЦЕПТИ СИРНИХ СУПІВ - СИТНІ, АРОМАТНІ І ШВИДКІ!

Якщо хочете побалувати своїх близьких незвичайним супом – приготуйте сирний суп, він виходить дуже насиченим, ситним, ароматним і ніжним, його чудовий вершковий смак вражає, і його не складно приготувати. Коліжанка зібрала кілька смачних рецептів:

Сирний суп з печерицями і броколі

Сирний суп з грибами і брокколі
Сирний суп з грибами і броколі

Інгредієнти:

  • Печериці – 5-7 шт.
  • Сирки – 2 шт.
  • Броколі – 200 г
  • Картопля – 1-2 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль, оливкова олія для обсмажування

Приготування:

  1. Вимиті і порізані печериці злегка підсмажуємо на сковороді.
  2. Моркву потерти. Додати до печериць.
  3. Броколі розібрати на маленькі шматочки. Якщо капуста заморожена, то трохи почекати, щоб легше було різати.
  4. Картоплю почистити і порізати невеликими кубиками. Спочатку проварити картоплю, потім додати брокколі. Потім інші інгредієнти, крім сирків. Варити до готовності. Сирки натерти на крупній тертці або дрібно порубати. Додати в суп, зменшити вогонь і варити хвилин 5. Сирки повинні повністю розчинитися.
  5. Такий суп добре притрусити сухим кропом і подавати з сухариками або грінками.

Сирний суп з креветками

Сирний суп з креветками
Сирний суп з креветками

Інгредієнти:

  • Плавлений сир – 400 г
  • Картопля – 400 г
  • Креветки очищені – 400 г
  • Кріп сушений – 2 ч.л.
  • Сіль – 1 чайна ложка
  • Морква – 250 г
  • Петрушка сушена – 2 ч.л.

Приготування:

  1. Плавлений сир розтоплюємо в киплячій підсоленій воді (близько 2 літрів).
  2. Картопля очищаємо, нарізаємо невеликими кубиками і кладемо в ту ж каструлю. Варимо 10 хвилин.
  3. Моркву натираємо на дрібній тертці.
  4. Злегка обсмажуємо терту моркву в маслі – буквально 3-4 хвилини, щоб розм’якла.
  5. Коли картопля буде практично готова – додаємо в суп моркву і очищені креветки.
  6. Перемішуємо, доводимо до кипіння. 
  7. За хвилину до кінця приготування додаємо в суп зелень. Знімаємо з вогню, даємо трохи настоятися під кришкою і подаємо.

Сирний суп з копченою куркою і горошком

Сирний суп з копченою куркою і горошком
Сирний суп з копченою куркою і горошком

Інгредієнти:

  • Картопля – 5 шт .;
  • Копчена куряча грудинка – 350 г;
  • Сир – 200 г;
  • Гриби свіжі – 100 г.
  • Кінза – пучок;
  • Зелений горошок – банку;
  • Цибулина – 1 шт .;
  • Вершкове масло – 50 г;
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

  1. У каструлю набираємо воду, ставимо на плиту. Копчену грудинку нарізаємо. Розтоплюємо масло і злегка підсмажуємо м’ясо. Додаємо нашатковану півкільцями цибулю і смажимо кілька хвилин.
  2. Картоплю нарізаємо кубиками і додаємо в каструлю, варимо до готовності. 
  3. Додаємо в каструлю грудинку, цибулю та консервований горошок.
  4. Потім посипаємо тертим сиром і кінзою, ретельно перемішуємо, додаємо за смаком сіль і перець. 

Ще рецепти:

7 рецептів сирних супів, які стануть вашими улюбленими