Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва

Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва
Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва

Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва. Рецепт приготування:

Інгредієнти:

  • кабачок – 2 шт.
  • Соняшникова олія – 4 ст. л
  • часник – 3 зуб.
  • цибуля – 1,5 шт.
  • помідор – 150 г
  • зелень – за смаком
  • твердий сир – 200 г
  • яловичий фарш – 500 г
  • сіль, перець – за смаком
  • помідори черрі

Рецепт приготування:

  1. Наріжте цибулю. Часник очистіть, подрібніть і обсмажте на соняшниковій олії буквально кілька секунд. Потім додайте до часнику цибулю і готуйте до золотистого відтінку.
  2. Додайте до цибулі фарш і смажте його на середньому вогні практично до готовності.
  3. Поки тушиться м’ясо, наріжте кабачки на пластини, перемішайте з 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажте на сухій сковороді до легкого рум’янцю.
  4. Помідори дрібно наріжте або натріть на крупній тертці. Додайте у фарш і готуйте ще пару хвилин. Потім посоліть і поперчіть за смаком, додайте петрушку або іншу зелень.
    Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва
    Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва

     

  5. Складаємо запіканку: викладіть кабачки першим шаром, потім половину фаршу, знову кабачки і частину натертого сиру. Потім знову фарш, кабачок і сир. Зверху додайте трохи помідорів.
  6. Випікайте блюдо в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах.
    Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва
    Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва

     

    Фарш можна використовувати будь-який, а ось з сирів краще вибрати моцарелу, яка застигає золотистою скоринкою. Цей сир підходить до кабачків не гірше, ніж до помідорів. В результаті у вас вийде справжня лазанья з кабачків .