
Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва. Рецепт приготування:
Інгредієнти:
- кабачок – 2 шт.
- Соняшникова олія – 4 ст. л
- часник – 3 зуб.
- цибуля – 1,5 шт.
- помідор – 150 г
- зелень – за смаком
- твердий сир – 200 г
- яловичий фарш – 500 г
- сіль, перець – за смаком
- помідори черрі
Рецепт приготування:
- Наріжте цибулю. Часник очистіть, подрібніть і обсмажте на соняшниковій олії буквально кілька секунд. Потім додайте до часнику цибулю і готуйте до золотистого відтінку.
- Додайте до цибулі фарш і смажте його на середньому вогні практично до готовності.
- Поки тушиться м’ясо, наріжте кабачки на пластини, перемішайте з 2 ст. л. соняшникової олії і обсмажте на сухій сковороді до легкого рум’янцю.
- Помідори дрібно наріжте або натріть на крупній тертці. Додайте у фарш і готуйте ще пару хвилин. Потім посоліть і поперчіть за смаком, додайте петрушку або іншу зелень.
Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва - Складаємо запіканку: викладіть кабачки першим шаром, потім половину фаршу, знову кабачки і частину натертого сиру. Потім знову фарш, кабачок і сир. Зверху додайте трохи помідорів.
- Випікайте блюдо в духовці протягом 20 хвилин при 180 градусах.
Лазанья з кабачків з фаршем — соковита, ситна і дуже ніжна страва Фарш можна використовувати будь-який, а ось з сирів краще вибрати моцарелу, яка застигає золотистою скоринкою. Цей сир підходить до кабачків не гірше, ніж до помідорів. В результаті у вас вийде справжня лазанья з кабачків .