
Простий та перевірений рецепт солодкого пирога, який виручить у будь-якій ситуації. Записуйте рецепт, який точно згодиться не один раз. Всього 10 хвилин, і чудовий пиріг готовий.
Для тіста:
- 350 г борошна;
- 250 г маргарину;
- 100 г цукру;
- 1 ч. л. ванільного цукру;
- щіпка солі;
- 1 ч. л. соди;
- 1 ч. л. соку лимона.
Для начинки:
- 3 ст. л. малинового варення;
- 3 ст. л. яблучного варення;
- 0, 5 скл. заморожених ягід;
- груша;
- 1 ст. л. крохмалю з гіркою.
Як готувати:
- Готуємо тісто: нарізаємо кубиками 250 г маргарину, викладаємо в миску.
- Додаємо просіяне через сито борошна.
- додаємо ванільний цукор і дрібку солі.
- Додаємо цукор, соду, погашену лимонним соком.
- Ретельно перемішуємо руками всі інгредієнти в мисці.
- Все ретельно перетираємо, щоб вийшла повітряна крихта.
- Готуємо начинку: викладаємо в миску малинове варення, яблучне варення, свіжоморожені ягоди, нарізану кубиками грушу. Додаємо крохмаль, і добре перемішуємо.
- Викладаємо рівномірно в форму більшу частину тіста, приминаємо його і зверху викладаємо начинку.
- Прикриваємо начинку шаром тіста, вирівнюємо його і відправляємо випікати на 30 хвилин в розігріту до 200 градусів духовку.
- Через 30 хвилин вимикаємо духовку. Даємо пирогу постояти в ній ще 5-7 хвилин, знімаємо форму.
Пиріг виходить в міру солодкий та дуже ароматний. За бажанням можна посипати цукровою пудрою. Зберігайте рецепт і не забудьте поділитися з друзями.