М’які всередині та хрусткі зовні — простий і швидкий рецепт кабачкових котлет

М'які всередині та хрусткі зовні — простий і швидкий рецепт кабачкових котлет
М'які всередині та хрусткі зовні — простий і швидкий рецепт кабачкових котлет

М’які всередині та хрусткі зовні — простий і швидкий рецепт кабачкових котлет

Інгредієнти:

  • кабачок – 600 г
  • яйце – 1 шт.
  • панірувальні сухарі – 70 г
  • цибуля – 1 шт.
  • часник – 2 зуб.
  • твердий сир – 70 г
  • кріп – 1 пуч.
  • сіль, перець – за смаком

Рецепт приготування:

  1. Натріть кабачки і сир на середній тертці, а цибулю на дрібній. Дрібно пнаріжте кріп. Кабачки відіжміть від соку.
  2. Змішайте підготовлені продукти, додайте яйце і сухарі, видавіть часник, посоліть і поперчіть за смаком. Добре перемішайте.
  3. Сформуйте котлети і викладіть на розігріту сковороду з соняшниковою олією. Смажте на середньому вогні.
  4. Коли котлети трохи підрум’яняться, накрийте їх кришкою і готуйте 1,5-2 хвилини. Після чого переверніть і знову накрийте кришкою. Тушіть ще 3 хвилини. Викладіть готові котлети на паперові рушники.

    М'які всередині та хрусткі зовні — простий і швидкий рецепт кабачкових котлет
    М’які всередині та хрусткі зовні — простий і швидкий рецепт кабачкових котлет