Макарони більше не відварюю, а готую тільки так! Божественна вечеря чи обід! Дуже смачно і швидко.

БОРОШНО, МОЛОКО І СИР! Ось, як потрібно готувати коржі з сиром!

Макарони більше не відварюю, а готую тільки так. Божественна вечеря чи обід для всієї родини.  Дуже смачне і просте блюдо на кожен день. Навіть не думала, що буде так смачно! Тепер всі постійно просять приготувати їх ще!

Продукти: 

  • 250 г макаронів;
  • 350 г м’яса;
  • 1 цибулина;
  • 1 морквина;
  • 2 солодких перці;
  • 1 помідор;
  • 1ч.л. цукру;
  • 1 ст. л. томатної пасти;
  • сіль, перець – за смаком;
  • петрушка, кріп – за смаком;
  • 550 мл гарячої води.

Як готувати:

  1. Цибулю ріжемо півкільцями.
  2. Перець – тонкими смужками, моркву також.
  3. Свинину ріжемо невеликими шматочками, обсмажуємо на олії.
  4. Додаємо  цибулю, перець, моркву, порізаний помідор.
  5. Додаємо цукор, томатну пасту, трошки води.
  6. Тушкуємо 7-10 хвилин.
  7. Додаємо макарони, доливаємо воду, яка залишилася.
  8. Тушкуємо на повільному вогні 20 хвилин, періодично помішуючи.
  9. Готову страву посипаємо зеленню.

Спробуйте цю смачну і ситну страву. Ваші рідні будуть задоволені!

error: Увага: Контент захищено від копіювання !!