Маринована цибуля до салатів та шашлику за 5 хвилин

Маринована цибуля до салатів та шашлику за 5 хвилин
Маринована цибуля до салатів та шашлику за 5 хвилин

Маринована цибуля – швидкий рецепт

Найбільш, мабуть, простий і швидкий спосіб, як замаринувати цибулю – це ошпарити її окропом, щоб пішла вся гіркота і “злість”. А потім додати оцет, цукор і сіль за смаком. Така маринована цибулька буде готова протягом 5 хвилин. Можете додавати її в салати, або до шашлику:

Маринад для шашлику — 10 найкращих рецептів (на мінеральній воді, кефірі, гранатовий)

Інгредієнти:

  • 2 цибулини,
  • 1-2 ст. ложки 9% оцту,
  • 1 ч. ложка цукру,
  • щіпка солі,
  • 1 стакан води
  • трави за смаком

Приготування:

  1. Перед тим, як замаринувати цибулю, поріж її тонкими кільцями.
  2. Скип’яти воду, залий цибулю окропом і залиш на 2 хвилини.
  3. Потім зціди воду, а в цибулю додай оцет, цукор і сіль і улюблені трави.
  4. Перемішай і можна подавати – маринована цибуля готова.