
Маринована цибуля – швидкий рецепт
Найбільш, мабуть, простий і швидкий спосіб, як замаринувати цибулю – це ошпарити її окропом, щоб пішла вся гіркота і “злість”. А потім додати оцет, цукор і сіль за смаком. Така маринована цибулька буде готова протягом 5 хвилин. Можете додавати її в салати, або до шашлику:
Маринад для шашлику — 10 найкращих рецептів (на мінеральній воді, кефірі, гранатовий)
Інгредієнти:
- 2 цибулини,
- 1-2 ст. ложки 9% оцту,
- 1 ч. ложка цукру,
- щіпка солі,
- 1 стакан води
- трави за смаком
Приготування:
- Перед тим, як замаринувати цибулю, поріж її тонкими кільцями.
- Скип’яти воду, залий цибулю окропом і залиш на 2 хвилини.
- Потім зціди воду, а в цибулю додай оцет, цукор і сіль і улюблені трави.
- Перемішай і можна подавати – маринована цибуля готова.