Мариновані кабачки, на смак як білі гриби. Це просто і дуже смачно

Продукти, що нам знадобляться:

  • Молоді кабачки — 1.5 кг;
  • Часник – 4 зубчики;
  • Гострий перець чилі – 1 штука;
  • Кріп та петрушка – по невеликому пучку;
  • Цукор пісок – 3 ст. л.;
  • Сіль кухонна – 1 ст. л.;
  • Чорний перець – 1 ч. л.;
  • Олія  – 120 мл;
  • Оцет 9% — 120 мл.

Як приготувати:

  1. Нам потрібні молоді кабачки, для того, щоб вони вийшли зі смаком грибів. Треба їх вимити та нарізати кубиками або шматочками й скласти в миску.
  2. Подрібнюємо часник через прес та додаємо до кабачків. Далі до всього додаємо сіль, цукор, перець, олію. Поливаємо суміш оцтом.
  3. Перець чилі миємо, чистимо та нарізаємо кільцями. Подрібнюємо зелень. Змішуємо все з кабачками та залишаємо на 3 години.
  4. Готуємо банки для кабачків – миємо та висушуємо.
  5. Розкладаємо кабачки по підготовлених банках, заливаємо соком. Бажано простерилізувати приблизно 8 хвилин.
  6. Далі дістаємо банки та закручуємо. Перегортаємо кришкою вниз та обгортаємо ковдрою й даємо охолонути.

Такі кабачки можна їсти як звичайну закуску, а можна додавати до салатів. Смачного!