Млинці за цим рецептом виходять ароматні, м’які та нереально смачні

Інгредієнти:

  • кип’яток – 1,5 склянки;
  • молоко – 1,5 склянки;
  • яйця – 2 шт.;
  • борошно – 1,5 склянки (тісто має бути рідше, ніж на оладки);
  • вершкове масло – 1,5 столові ложки;
  • цукровий пісок – 1,5 столові ложки;
  • сіль – 0,5 чайної ложки;
  • ваніль (за бажанням)

Приготування:

  1. Збийте яйця з цукром, додайте сіль і ваніль.
  2. Далі збиваючи суміш, додаємо молоко і поступово всипаємо борошно.
  3. Не перестаючи збивати, вливаємо розтоплене вершкове масло, а потім окріп тонкою цівкою.
  4. Тісто залишаємо на півгодини, щоб всі інгредієнти гармонійно змішалися.
  5. На розігріту сковороду тонким шаром виливаємо тісто, чекаємо 1-2 хвилини (з поверхні млинця зникає волога), а потім перевертаємо.
  6. Якщо сковорода не спеціальна для млинців, тоді слід перед випіканням налити на неї трохи рослинної олії, яку потрібно розподілити тонким шаром по всій поверхні.
  7. Начинку до млинців обирайте на свій смак ! 😉

Смачного!